O nama

"Fibona" - Obezbeđujemo najmodernija rešenja u oblasti zdravlja i higijene za ljude na radnom mestu ili dok su van kuće.

"Fibona" d.o.o. je rastuća kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom:  složivih ubrusa, toalet papira,  salveta,  profesionalne hemije za čišćenje,  sanitarne opreme kao i mnogih drugih proizvoda vezanih za higijenu i održavanje poslovnih prostora.

U našoj ponudi možete pronaći: 

- Program osmišljen za prometna javna mesta i radna okruženja od aerodroma do postrojenja za obradu hrane

- Program osmišljen za sanitarne prostorije sa visokim higijenskim zahtevima. Naša rešenja za sanitarne prostorije sa visokim higijenskim zahtevima osmišljena su tako da sprečavaju širenje bacila i smanje unakrsnu kontaminaciju.

- Program osmišljen za sanitarne prostorije luksuznog izgleda. Najbolja rešenja i sistemi premijum kvaliteta za sanitarne prostorije koji odaju atmosferu udobnosti i brige. Idealni za luksuzne kancelarije i hotelske sanitarne prostorije.


"Fibona" d.o.o. je osnovana 2009 godine i do sada zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji beležimo konstantan rast u prodaji naših priozvoda. Papirna galanterija koju proizvodimo je visokog kvaliteta od čiste celuloze. U mogućnosti smo da proizvedemo rolne po vašim potrebama, specifikacijama,  u više dimenzija i gramaža.  U ponudi imamo i Eko natura program, papir dobijen od recikliranih celuloznih vlakana.

Osim proizvodnog programa "Fibona" u ponudi ima i Chicopee Mikrofiber Plus krpe, Italijanski "Papernet" program, sanitarnu opremu, dozatore i dispenzere, kao i profesionalna hemijska sredstva za čišćenje poslovnih prostora i sanitarija i "KIMBERLY CLARK" PROFESIONAL sa proizvodnim programima poput KLEENEX, Scott, AQUARIUS...