Slidesdhow-1 Slidesdhow-2 Slidesdhow-3

O nama

Fibona ubrusi

Ubrusi

Fibona toalet papir

Toalet papir

Eko natura program

Papernet program

Dispenzeri i držači

Dispenzeri i držači

Fibona hemija za čišćenje

Hemija za čišćenje

Oprema za čišćenje

Oprema za čišćenje

Vreće

Vreće

Fibona Kimberly Clark professional   Fibona Kimberly Clark Kleenex      Fibona Kimberly Clark Scott    

Fibona Papernet        Fibona chicopee    

 

O nama

"Fibona" - Obezbeđujemo najmodernija rešenja u oblasti zdravlja i higijene za ljude na radnom mestu ili dok su van kuće.

"Fibona" d.o.o. je rastuća kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom:  složivih ubrusa, toalet papira,  salveta,  profesionalne hemije za čišćenje,  sanitarne opreme kao i mnogih drugih proizvoda vezanih za higijenu i održavanje poslovnih prostora.

U našoj ponudi možete pronaći: 

- Program osmišljen za prometna javna mesta i radna okruženja od aerodroma do postrojenja za obradu hrane

- Program osmišljen za sanitarne prostorije sa visokim higijenskim zahtevima. Naša rešenja za sanitarne prostorije sa visokim higijenskim zahtevima osmišljena su tako da sprečavaju širenje bacila i smanje unakrsnu kontaminaciju.

- Program osmišljen za sanitarne prostorije luksuznog izgleda. Najbolja rešenja i sistemi premijum kvaliteta za sanitarne prostorije koji odaju atmosferu udobnosti i brige. Idealni za luksuzne kancelarije i hotelske sanitarne prostorije.


"Fibona" d.o.o. je osnovana 2009 godine i do sada zahvaljujući sopstvenoj proizvodnji beležimo konstantan rast u prodaji naših priozvoda. Papirna galanterija koju proizvodimo je visokog kvaliteta od čiste celuloze. U mogućnosti smo da proizvedemo rolne po vašim potrebama, specifikacijama,  u više dimenzija i gramaža.  U ponudi imamo i Eko natura program, papir dobijen od recikliranih celuloznih vlakana.

Osim proizvodnog programa "Fibona" u ponudi ima i Chicopee Mikrofiber Plus krpe, Italijanski "Papernet" program, sanitarnu opremu, dozatore i dispenzere, kao i profesionalna hemijska sredstva za čišćenje poslovnih prostora i sanitarija i "KIMBERLY CLARK" PROFESIONAL sa proizvodnim programima poput KLEENEX, Scott, AQUARIUS... 

Kontakt

"Fibona" d.o.o.

Tel.: 060/440-11-14
Fax: 011/406-27-47

E-mail: fibonadoo@gmail.com 
E-mail: office@fibona.rs
 

Zemun 11080, ul. Milice Šuvaković 6/42

Mapa

Kontaktirajte nas

CAPTCHA
Radi sprečavanja SPAM poruka molimo Vas da unesete kod sa slike u označeno polje.